Antea Inspection B.V. is een onafhankelijk inspectiebureau voor vloeistofdichte vloeren en voorzieningen

Antea Inspection B.V. is een door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd inspectiebureau voor vloeistofdichte vloeren. Dit certificaat geeft u bij de inspectie de garantie dat de verklaring vloeistofdichte voorziening voldoet aan de gestelde normen en uitgevoerd is door een onafhankelijke inspectiebureau.

De gediplomeerde en ervaren inspecteurs van Antea Inspection B.V. voeren jaarlijks honderden inspecties uit door het hele land. Antea Inspection B.V. werkt vanuit zeven vestigingen en bestaat al sinds 1995.

Geaccrediteerd door Raad voor Accreditatie

Voor de (periodieke) beoordeling begint met het inspecteren van uw vloeistofdichte voorziening. Antea Inspection B.V. is hiervoor geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie volgens de norm ISO/IEC 17020. Ons certificaat is via onderstaande link te dowloaden op de site van de Raad van Accreditatie.

Bekijk hier het certificaat

Lid stichting Onafhankelijke Deskundige Inspecteurs voor Vloeistofdichte Voorzieningen

Antea Inspection B.V. is aangesloten bij de stichting ODI/VDV (onafhankelijke deskundige inspecteurs voor vloeistofdichte voorzieningen). De kwaliteit van de door Antea Inspection B.V. uitgevoerde inspecties zijn hierdoor geborgd en in heel Nederland erkend.

Wanneer heeft u een verklaring vloeistofdichte
voorziening nodig?

Elk bedrijf dat met bodembedreigende stoffen werkt moet werken op een vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte vloer is een bodembeschermende maatregel die u moet treffen wanneer u met oliën, vetten, chemicaliën of andere vloeistoffen werkt die de bodemkwaliteit kunnen aantasten. De overheid stelt eisen aan de (periodieke) beoordeling van vloeistofdichte vloeren en voorzieningen. Deze eisen zijn opgenomen in vergunningen Wet milieubeheer en het Activiteitenbesluit of BARIM (Besluit Algemene Regels Inrichtingen Milieubeheer).